Clippers, eski nets bekçi Ben Simmons imzalayarak derinliklerini destekleyin

Birumut

New member
Clippers, Ben Simmons'ı Pazartesi günü bir anlaşmaya imzaladıklarını ve onlara başka bir büyük vücut ve atletik oyuncu verdiklerini açıkladı.

2016 yılında Philadelphia 76ers tarafından genel olarak 1 numaralı hazırlandığından beri yukarı ve aşağı kariyeri olan Simmons, Brooklyn Nets'ten sözleşmesini satın aldıktan ve daha sonra feragatleri temizledikten sonra mevcuttu.

Bu sezon ona 40 milyon dolar ödeyen beş yıllık bir anlaşmanın son yılında oldu.

Raporlara göre, Simmons satın alımında 1.1 milyon dolar geri verdi.

6-10 bekçi, bu sezon Nets ile 33 maçta ortalama 6.2 sayı ve 5.2 ribaunt aldı.

Simmons, sayısız yaralanma nedeniyle 76ers ve ağ ile geçirdiği süre boyunca yedi mevsim boyunca sadece 365 maçta oynadı.

Yine de üç kez NBA All-Star oldu ve 2021'de All-NBA idi. İki kez tüm savunma takımında.

28 yaşındaki Simmons, kariyeri boyunca ortalama 7.6 kurul ve 7.4 asist olan savunma, ribaunt ve geçişi ile bilinir. Kariyeri boyunca maç başına ortalama 13.6 puan almış olsa da, özellikle suçuyla, özellikle de ateşiyle bilinmiyor. Sahadan% 56 ancak üç puanlık aralıktan sadece% 13.9 vurdu.

Simmons Philadelphia'da oynadığında, James Harden'i 76ers'a gönderen bir anlaşmada Nets tarafından satın alındı. Şimdi ikisi takım arkadaşı.

Geçmiş yıllarda Clippers, Russell Westbrook, Nicolas Batum ve Reggie Jackson ile satın alma pazarında başarılı oldular.