Clippers koruyucusu Norman Powell, büyük çekimler yaparken çalışmalarına güveniyor

Birumut

New member
Hiçbir noktada, Clippers'ın koruyucusu Norman Powell, kendine olan inancında tereddüt etti. Hiçbir noktada, çekimlerinin çoğunu kaçırmasına rağmen, oyunun dengede asılı durmasıyla çekim yapmaktan çekinmeyecekti.

Powell, sahne büyümüş olsa bile, tüm sezonun güvenini kaybetmek için çok çalıştığını söyledi çünkü Clippers Denver Nuggets'a karşı playofflarda.

Pazartesi gecesi Game 2'deki ilk beş atışını kaçırdı, ancak Powell ateş etmeye devam etti.

Daha sonra dördüncü çeyrekte son dört atışından üçünü, kilit anlar sırasında, Clippers'ın en iyi seri 1-1 serisini bağlamak için gergin oyunun çekilmesine yardımcı olan büyük zaman çekimleri yaptı.

Powell sahadan 14'e beş vurdu ve 13 puanla bitirdi. Ancak son 12 dakikada dörtte üç atışta yedi puandı ve oyunu nasıl etkilediğini gösterdi.

Çarşamba günü antrenmandan sonra Powell, “Açıkçası benim için atışlar veya kovalar tüm yıl olduğu gibi gelmiyor” dedi. “Ama bu sadece kendinden emin olmak, iniş çıkışlarının dalgalarını sürmekle ilgili. İşime güveniyorum ve sadece açık çekimleri yapmaya devam ediyorum. Bu seride çektiğim her atış tüm yıl yaptığım çekimler oldu. Sadece içeri girmiyorum, ama kendime sarsılmaz bir güvenim var. Takım arkadaşlarım [and] Koçluk personeli yapar.

“İlk iki oyun boyunca, bana agresif olmamı ve yerlerimi aramamı, çekimlerimi aramamı söylediler ve oyunun sonlarında bu çekimlerden bazılarını dönüştürebildim… onlara ihtiyaç duyduğumuzda ve en önemli şey kendime inanmaya ve etkili olmanın yollarını bulmaya devam ediyor.”

Powell's Floater 6:30 kaldı. Clippers'a 91-90 öne geçti. 5:16 ile yüzen yüzer onlara 96-92 öne geçti.

Clippers'ın 105-102 galibiyetinde herkesin en büyüğü olduğunu kanıtlayan 103-100 önde gelen Kawhi Leonard'dan bir pas attı. Topu bu büyük noktaya sokmak Powell'a takım arkadaşlarının ona ne kadar inancına sahip olduğunu gösterdi.

Leonard ve James Harden'e atıfta bulunan Powell, “Sadece işe güvendiklerini ve bir takım arkadaşı olarak yeteneklerime güvendiklerini gösteriyor. Dediğim gibi, bu süre zarfında buna ihtiyacınız var. İki yıldız oyuncunuza güvene ihtiyacınız var,” dedi Powell, Leonard ve James Harden'e atıfta bulundu. “Oraya çıkıp yürütüp kazanmak için destekleyici oyunculara ve rol oyuncularına güvene ihtiyacınız var.

“Bu bir takım oyunu. Bu adamlar bizi yerine koymak için yapmaları gerekenleri yapacaklar, ama herkes sadece bir adam olacak 48 dakikalık bir oyun boyunca seri boyunca adım atıyor ve oyun yapıyorlar. Buradaki herkes, bu oyuna bu oyuna bu oyuna koyduğum, daha iyi bir gün, nasıl görebildiğim, nasıl bir gün, her gün, iyi bir oyun, nasıl görüyorum, nasıl bir gün, her gün, her gün, her gün, her gün, daha iyi bir oyun için koyduğum için, nasıl bir şekilde görüyor, nasıl bir gün, nasıl bir oyun izliyorum. Bu takım için kendimin en iyi versiyonu. ”

Clippers, Perşembe gecesi yeni evleri The Intuit Dome'da ilk playoff oyunu olacak Game 3 oynadığında tekrar Powell'a ihtiyaç duyacaklar.

Antrenör Tyronn Lue, Powell'ın serideki sahadan sadece% 38.5'ini çektiği umurunda değil, normal sezonda en iyi 21.8 ortalaması aldıktan ve üç puanlık aralığa göre% 41.8 de dahil olmak üzere sahadan% 48,4'lük bir çekim yaptıktan sonra ortalama 12,5 puan alıyor.

Lue, cesaret vermek için Powell ile sohbet etti.

“İşine güvenmeli,” dedi Lue. “Çok çalışıyor. Bazen çok fazla düşünüyorum. Bu yüzden onu oyunun sonunda bıraktı. Geçen yıl oyunların sonunda bizim için ne yaptığını gördük ve bu farklı değildi. Bu yüzden dördüncü çeyrekte bu üç atış yapabildiğinden memnunum.”

Tam mahkeme basıncı uygulayan Clippers

Bu dizide Clippers'ın külçeler üzerinde tam mahkeme baskısı uyguladığı zamanlar oldu.

Kris Dunn ve Derrick Jones Jr.

Ben Simmons, onu yavaşlatmak için Denver Center Nikola Jokic tam mahkemesini alacaktı.

“Çok yardımcı oluyor,” dedi Lue. “Sanırım, Joker'in topu üç veya dört kez geçip bir oyun oynayabilmesini sağlayan tetikleyicilerine girmelerine izin veriyor. Aynı zamanda çok fazla dakika oynadıklarında onları yıpratıyor. Ben oyuna gelip Joker tam mahkemeye çıkıp onu inkar ettiklerini ve içine girdiğini düşündüm, onu soluduğunu düşündüm.

“Sonra DJ Jamal'ı ve sonra Nico'yu aldı [Batum] Onlara karşı zemini alıyordu. Bence dizi ilerledikçe ve ne kadar çok dakika oynadıkça, daha fazla fiziksel olabiliriz, tam mahkemeyi alıp onları yıpratmaya çalışırken bizim için iyi olacak. ”