Clippers teknik direktörü Tyronn Lue, Lakers'a kaybettikten sonra takımını yırtıyor

Birumut

New member
Tyronn Lue kolları çapraz, sesi sabit ve Clippers'ın son performanslarıyla nasıl kışkırttığı ve sorunlarını çözmek için aynaya nasıl bakması gerektiğine dair hoşnutsuzluğu hakkında açık bir şekilde oturdu.

Lue üzen Intuit Dome'da Salı gecesi Lakers'ın 122-97 beatdown'dan daha fazlasıydı. Grubunun son üç oyunda oynadığı yol, Clippers antrenörünü nadir görüyordu.

Lue, “Ve biz iyiydik, bu yüzden bilirsin, üzülüp üzüntüye kadar,” dedi Lue. “Ama son üç oyun beni gerçekten kızdırdı.”

Clippers bir noktada Lakers'a 31 puan düştü, sadece Lue ile ilgili en son performans sorunu aldı.

Ayrıca Clippers'ın Charlotte'u ve Toronto'daki kayıplarını kazandığına dikkat çekti.

“İyi başlangıçlara gitmiyoruz,” dedi Lue. “Yani, defansif olarak kilitlenmiyoruz. İlk çeyrekte 45 puan gibi [for the Lakers]sanki bu çok fazla. Ve böylece korunmaktan gurur duymalıyız.

“Bu, sezonun uzunluğunda olduğumuz kişi bu ve şimdi gardiyanlarımızı hayal kırıklığına uğrattık ve bu olan bu. Yani, daha iyi olmalıyız. Aynada kendimize bakmalıyız ve kazanmak isteyip istemediğimizi düşünmeliyiz. Bu bizim zihniyetimiz olmalı. Ve böylece arka arkaya üç oyun büyük bir savunma performansıyla değil ve oyuna yeterince koymuyoruz. Saldırgan tarafta bile, oyuna çok fazla şey koymamak. Ve böylece bu olduğunda bu gece yaptığımız gibi patlarsın. ”

Lakers sahadan% 54.9 ve üç puanlık aralıktan% 48,6 vurdu. Bu, NBA'de verilen puanlarda (107.2) üçüncü ve oyuna giren savunma verimliliğinde (106.2) ikinci sırada yer alan bir yıldız Clippers savunmasına karşıydı.

“Odak, um, yoğunluk, çaba. Ne demek istersen, ”dedi Lue. “Getirmiyoruz. Yani, bunu düzeltmeliyiz. ”

Kawhi Leonard, 11'e dört atışta sadece 11 puan aldı.

Lakers'tan LeBron James, Clippers Kris Dunn (ön plan) ve James Harden ile gevşek bir top için savaşıyor.

(Wally Skalij / Haberler)

Son oyunlarda Clippers için neden bir sorun olduğu soruldu.

“Bilmiyorum,” dedi Leonard. “Söylemek zor. Hepimiz bu oyunu oynamak ve hepsini yerde bırakmak için para alıyoruz. Yani emin değilim. “

Leonard dakikalarında hala sınırlı. Sadece 22:26 oynadı. Ama en azından maçtan sonra medyayla konuştu.

James Harden medyayla konuşmadan ayrıldı. Sadece yedi puan vardı, 12 atıştan 10'unu kaçırdı ve neredeyse 30 dakikada eksi 16 yaşındaydı.

Clippers sekiz gün boyunca dört maçlık bir gezi çıkıyordu, ancak bunu bir bahane olarak kullanmayı reddetti.

Leonard, “T-Lue'nin dediği gibi, önce kendimize bakıp buraya gelip işimizi yapabilmeliyiz” dedi. “İşte burada başlıyor. Sıkı oynamaya ilişkin şeylerle ilgili yardım için omzuna bakamıyorum. ”

Takımı 25'i 6:58 geride kaldığında, Lue yeterince görmüştü. Yeni başlayanlarını çekti. Giren oyunculardan ikisi Patty Mills ve Drew Eubanks, Cumartesi günü 2030 ikinci tur taslak seçim ve nakit hususları olan Mo Bamba, PJ Tucker için Utah Jazz'dan satın aldı.

Lue Mills ve Eubanks hakkında çok konuştu.

Lue, “Takımınızda olmayı sevdiğiniz iki sağlam adam,” dedi. “Doğru şekilde oynuyor. Sert oynuyor, yarışıyor. ”

NBA ticaret son tarihi Perşembe, Clippers'ın başka bir hamle yapması için yeterli zaman. Bunu göz önünde bulundurarak, Lue'ye Clippers'ın derin bir koşu yapmak için yeterli olup olmadığı soruldu.

“Evet, böyle hissediyorum,” dedi Lue. “Kawhi'nin dakikalarını almamız gereken yere götürebildiğimizde ve%100'dür, yani zamanlama, yani koşul açısından, koşabiliriz. Herhangi birini her zaman yenebiliriz. Ayrıca, doğru şekilde oynamazsak, herhangi bir takıma kaybedebiliriz. Yani, soyunma odasında oyun kazanmak ve playofflarda derinlere inmek için yeterince var. Ve bu yüzden, doğru zihniyete sahip olmalıyız, birbirimiz için oynamalıyız ve her şey olabilir. ”