Giannis Antetokounmpo’nun 54’ü, Bucks’ı zayıflayan Clippers’a karşı önde götürüyor

Birumut

New member
MİLWAUKEE —

Buck üç sayı çizgisinde durmadı.

Serbest atış çizgisinde de durmadı.

Giannis Antetokounmpo tekrar tekrar driplingini Clippers defans oyuncularını buldozerle geçmek veya geçmek için kullandı, boyu ve 54 sayısıyla Perşembe günü 106-105 Milwaukee geri dönüşünde her engeli aştı – bir zamanlar 21 sayılık Clippers da dahil. yol göstermek.

Parthenon gibi inşa edilmiş ve topun üst sahaya getirilmesi için serbest bırakılan Antetokounmpo, sürüşlerinden biri için daha iyi bir buhar toplamak için daha iyi, Antetokounmpo önemli olduğunda durdurulamaz göründü, 20 sayısı dördüncü çeyrekte tüm Clippers’ı 20- geride bıraktı. 18.

Clippers koçu Tyronn Lue, “Yunanistan’ın gol atacağını biliyorduk,” dedi, “54 sayı atacağını bilmiyordum.”

Ancak Clippers 29-26’ya düşmedi ve sadece Antetokounmpo yüzünden kazanan bir takımı yenmek için ender bir fırsatı kıl payı kaçırdı. Kawhi Leonard ve Paul George’a bağlı kalmak için değişiklik yapmaktan kaçınan Bucks guardları Jrue Holiday ve Wesley Matthews’ın savunmasının baskısı altında, Clippers’ın hücumu dördüncü çeyrekte sadece 25’e 8 şut çekti ve hiç gol atamadı. son 3 dakika 51 saniyede, Leonard ve George’un iki yıl önce burada Bucks ile son karşılaşmasına ürkütücü bir şekilde benzer bir sonuç ve tecrit oyunları son dakikalarda puan üretemeyince hücum yine sekteye uğradı.

En az 24 sayı ile kariyer rekoru kıran 11 maçın ardından, Leonard maçın son 18 saniyesinde iki şut kaçırdı ve kazanma şansı yakaladı.

Leonard ilk olarak yeni adlandırılan All-Star yedeği olan Holiday’de çalışmayı denedi, ancak gözden kaybolan atlayıcısı yanlış ateşlendi. Clippers faul yapamadan Antetokounmpo topu saha dışına attı. Bir şans daha tanıyan Leonard, topu bire bir kontrol etti. Matthews’a karşı tecrit etmeye çalıştı, ancak köşeye sıkıştırıldı ve süre dolduğunda dört takım arkadaşı sahanın diğer tarafında izlerken zıplayan şutu yine kaçırdı.

Leonard, “Kaçırdığımız çok sayıda kolay şut var,” dedi. “Onları takdir edin, harika savunma yaptılar.”

Leonard, 26 şutunun yedisini dördüncü çeyrekte sekizde bir şut atarak 17 sayı buldu. İhbardan önce All-Star yedeği olarak adlandırılan George, 16’da 6 şutta 16 sayı buldu, ancak beş şutundan birini son çeyrekte yaptı. Bu arada Norman Powell, takımın en yüksek 26 sayısına rağmen final 4:17’de şut atmadı.

“söyledim [Leonard], P’ye söyledim, yani kaçırdığı şutlar, üzerinde çalıştığı şutlar,” dedi Powell. “Bunu sayısız kez yaptığını gördüm, bu yüzden topu alsam da alamasam da gerçekten tökezlemiyorum dostum.

“…Bunu bizi köşeye göndermek için köşeden solarak, orta kademeden yaptığını gördüm. [2019 Eastern Conference] finaller. Böyle şeylerle yaşamak ve ölmek zorundasın ama bu adamlar bir dahaki sefere o duruma geldiklerinde uyum sağlayacaklarını biliyorlar, bence bu farklı bir sonuç olacak.

Clippers’tan Norman Powell, Perşembe günü Milwaukee’de Milwaukee Bucks’tan Jevon Carter ile Giannis Antetokounmpo arasında ikinci yarıda ilerliyor.

(Morry Gash / Associated Press)

Lue ayrıca geç çekilen şutlarda sorun olmadığını söyledi çünkü Milwaukee (35-17) takımın yıldızlarını ikili takıma sokmadığında, topun diğer taraftan Powell’a sallanması için bir açıklık yaratmadı ve ona izin verdi. savunucusuna saldırmak için kapanıyor.

Lue, “Kawhi, onun her geceki eşleşmesini seviyorum,” dedi. “Kawhi’yi görevlendirebilirsek, onu yerine getirebilirsek, bu hoşuma gidiyor.”

İki gün önce 19 sayılık bir açığı aşarak galip gelen Clippers, Antetokounmpo’nun ilk çembere ulaşma girişimlerini durdurarak ilk çeyrekte 15 ve üçüncü çeyrekte 21 sayı öndeydi. Milwaukee etkisiz merkez Brook Lopez’i çektiğinde – Bucks 23 dakikasında 32 sayı farkla geride kaldı – ve Holiday’in dokuza bir şut başlangıcının ardından üçüncü çeyrekte Holiday’i hücumda ilerlettiğinde, oyun Milwaukee ve Antetokounmpo’ya doğru eğildi, çok değerli normal sezonun ve NBA Finallerinin oyuncusu, çembere doğru yokuş aşağı koşmaya devam etti.

54 sayısının 30’u boyalı alanda, %65 şut isabetiyle geldi. Başlangıç pivotu Ivica Zubac’ta yaşanan faul sorunu, takas son tarihine bir hafta kala rotasyonlarında yedek bir uzun adama sahip olmayan Clippers’ı, Clippers’ın 7 fitlik dakikalarını Antetokounmpo’nun dakikalarıyla aynı şekilde kullanmasına izin vermek yerine küçük bir kadroya girmeye zorladı. Antetokounmpo’nun kaba kuvvet hücumunu köreltmek için gecenin en zor görevini veren Zubac, 1:47 kala faul yaptı.

George, “Son birkaç dakikaya kadar yapmamız gerekeni yaptık,” dedi.

Ancak bu oyun, iki şampiyonluk yarışmacısı arasındaki satranç maçı kadar, Clippers’ın son takas tarihinden bir hafta önce rotasyonlarını nasıl gördüğü hakkında da bilgi verdi.

Lue, dokuz kişilik bir rotasyonu tercih ettiğini söyledi. Marcus Morris Sr. dört maçlık bir yokluğun ardından kaburgasındaki morarma nedeniyle ilk 11’e dönerken, guard Luke Kennard yedek kulübesine geri döndü ve Lue’nin bir zamanlar kullandığı üçlü guard dizilişlerinden kaçınmasıyla bağlantılı bir koçun kararında oynamadı. yedek kulübesinden çıkmak için. Son haftalarda, üç küçük yedek guardı birlikte oynamanın savunma eksikliklerinin savunulamaz olduğunu kabul etti ve bu nedenle Powell ve Reggie Jackson, Bucks’a karşı zaman görürken Kennard, Lue’nun dokuz kişilik rotasyonunun 6 numaralı Robert Covington kadar derine inmesini izledi. -ayak-8 ileri. Ancak Covington bile, ikinci yarıda hiçbiri dahil olmak üzere yalnızca altı dakika oynadı.

Hala yanıtlanmamış olan, John Wall’un eyleme geri döndüğünde oynadığı roldür. Wall, karın yaralanmasıyla son 11 maçı kaçırdı ve Perşembe sabahı yaptığı atışların, 13 Ocak’taki sakatlığından bu yana ilk kez tam sahada oynadığını söyledi; Wall, hedef dönüş tarihi olmadığını söyledi. Yokluğunda Jackson, Lue’nun güvendiği bir guard olarak değerini yeniden tesis etti, hem Perşembe hem de iki gün önce Chicago’da yaptığı kapanış maçları.