NBA oyuncuları NBA All-Star Oyun Formatı hakkında karışık görüşlere sahiptir

Birumut

New member
San Francisco – Bu yılki NBA All-Star Game A End oldu, son All-Star oyunu Lig Switches televizyon ortaklarından önce TNT'de yayınlandı. NBA All-Star oyunu bir başlangıçtı, lig formatı aktif olarak şişirilmiş skorları küçültmeyi ve rekabeti artırmayı amaçlayan dört takım mini turnuva olarak değiştirdi.

Ve NBA All-Star oyunu bir vitrindi, Stephen Curry ve Körfez Bölgesi'nin modern oyunun hikayesinde kesin kumaşlar olduğunu hatırlattı.

NBA All-Star oyununun yine olmadığı bir oyundu-en azından kimsenin geleneksel anlamda tanıyacağı bir oyun değildi. Ve belki de bir tane olması gerekmez.

LeBron James, Lakers'ın sezonlarına devam ettiği Çarşamba günü yere geri dönme amacıyla ayak ve ayak bileği ağrısı yüzünden oynamadı. Anthony Edwards ekibine uygun ama oyuna asla girmedi, onu katılmasını engelleyen kasık ağrısı. O da normal sezon devam ettikten sonra iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

Her iki oyuncu da değiştirilmedi.

James ve Edwards'ın oturma kararı, 17 yıllık yaş farkına rağmen, NBA ve taraftarlar oyunun 48 dakika süren yoğunluk ve enerji ile oynanmasını zorlarken, maliyet-fayda analizinin altını çizdi. Herhangi bir gecede kutlamaya değer bir olay.

Cleveland'ın Darius Garland gibi genç bir oyuncu için ilk All-Star oyun görünümü özeldi. Bununla birlikte, sezonunun geri kalanını ilk sırada Cavaliers için riske atmaya değer değildi.

“Kesinlikle bunu riske atmak istemiyorum. Yapmıyorum, gerçekten bilmiyorum. Keşke bunun için bir cevabım olsaydı çünkü bunun bütün hafta sonu boyunca uğultu olduğunu biliyorum, ”dedi Garland çatışmadan. “Ama sezon boyunca yüzlerce büyük basketbol, harika rekabet gibi. All-Star Hafta Sonu, hayranlarımızla etkileşim kurmak ve onlara izlemek ve izlemek için biraz eğlenmekle ilgili olmalıdır. ”

Biçim kayması-oyunlar tamamen deneyimli yıldızlardan, uluslararası oyunculardan, daha genç tüm yıldızlardan veya yükselen yıldızlardan oluşan takımlar arasında 40 hedef skorda oynandı-özellikle yarı finallerde artan rekabet anlarına yol açtı.

Shai Gilgeous-Alexander ve Victor Wembanyama ve Uluslararası Yıldızlar, ilk maçta Jaren Jackson Jr., Jalen Brunson ve Garland ile bir takımı yendi. All-Star MVP onurlarını kazanan Curry, Knecht'ten sekiz puana rağmen Lakers çaylak Dalton Knecht ve Rising Stars'ı geçti.

“Eğlenceliydi. Çok eğlenceli, ”dedi Knecht. “Hepimiz All-Star oyununu izledik. Ve şimdi içinde oynamalıyız. Bu yüzden sadece oraya gidip nihayetinde rekabet etmek çok eğlenceliydi. ”

Yükselen yıldızların dahil edilmesi bazı tüyleri karıştırdı. All-Stars'ın aldığı tiyatro girişlerinden daha sessiz bir tanıtım aldılar. TNT için oyunu çalışan Draymond Green, 19 yaş altı bir takımla ABD Takımını oynayan bir takımla karşılaştırdı.

Curry, “Açıkçası dördüncü takım ve yükselen yıldızlar etrafında çok fazla konuşma” dedi. “Ve Pazar günü All-Star deneyimi çok kutsal. Ve buna yol açmalısın. ”

All-Star Sunday'ın saflığı son yıllarda daha zor bir satış haline geldi. Harden, oyunun rekabet gücüne dikkat çekici bir düşüş aldığını ve yeni formatı “gerçekten sevmediğini” söyledi. Ve lig oyuncuları daha sert oynamaya zorlarken, göründüğü kadar basit değil.

Yeni görünüm All-Star Game için tartışmalarda elinde bulunan Curry, önceliklerini ortaya koydu.

Curry, “Geçen yıl bulunduğumuz yerde değişmemiz gerekiyordu,” dedi. “Yeni bir hayata, oyunda yeni meyve suyuna, beklenmedik bir şey gerekiyordu. Bu cevap, aslında oynadığınız süreyi yoğunlaştırmak için işbirlikçi bir çabaydı, böylece bize daha fazla netlik kazandırır [when] Rekabet seviyemizi artırabilir ve herkes için eğlenceli tutabiliriz. Bence bunun büyük bir parçasıydı. ”

Dallas Mavericks gardiyanı Kyrie Irving, San Antonio Spurs Center Victor Wembanyama'yı geçti.

Dallas Mavericks muhafız Kyrie Irving, Pazar günü NBA All-Star maçında San Antonio Spurs Center Victor Wembanyama'yı geçti.

(Jed Jacobsohn / Associated Press)

Formatın kendisi ekstra meyve suyu üretirken – “Evet, aslında terliyorum. Terleyeceğimi düşünmedim, ”dedi Oklahoma City'den Jalen Williams-süreç, oyunlar arasında uzatılmış molalarla yavaşladı ve turnuva sırasında TNT ve“ NBA İçinde ”yaklaşık 20 dakikalık bir övgü ile yavaşladı. Finaller.

Pazar, gelecek sezon NBC ve Amazon'a oyunlarını kaybedecek olan ağ için son All-Star yayınıydı. ESPN gelecek sezon “NBA İçinde” ve yayın ekibini lisanslayacak ve yayınlayacak.

Boston'dan Jaylen Brown, “Erkeklerin oynamasını, fiziksel olmasını ve daha sert oyun oynamasını istiyorsanız, bunun böyle durmanın ideal olmadığını söyleyebilirim” dedi. “Ama bence çocuklar hala eğleniyorlar. Tüm OG'ler, eski dizler ve eski sırtlar … üste çıktık, bu yüzden başka kimsenin bahanesi olması gerektiğini düşünmüyorum. Ama kesinlikle ideal değil. ”

En azından tüm yıldızlar arasında, muhtemelen hiçbirine gerçek bir çözüm olmadığını, oyunun kaçınılmaz olarak bayat hale geldiği için uğraşmasına neden olabilecek türden bir anlayış var.

Jackson, “Bence biraz rekabetçi,” dedi. “Ama sadece bağlı. Sadece bağlı. Sanki birisi bu oyunu süper rekabetçi hale getirecekse ve birisi oraya gidip incinecekti, o zaman sadece başka bir şey bulmamız gerektiğini söylüyoruz. Ne demek istediğimi biliyorsun? Eğer Tanrı'ya şükreden çok fazla insan incinmiş olsaydı, eğer Tanrı'ya şükretmediyse ve eğer bu gerçekleşirse, tüm anlatı olurdu, böylece ürünü yıkmamız için başka bir şey bulmalıyız. “

“Ve asıl mesele takımlarımız. Bu yüzden buradayız. Takımlarımız burada olmamızın sebebidir. Bu sadece bireysel bir övgü değil. Buraya gönderdikleri kişi. Yani ana şey bu. ”

Curry, Pazar günkü oyunun kusurlu olsa da ilerleme olduğunu düşündüğünü söyledi.

“Oyunu bir şekilde yeniden canlandırmak doğru yönde iyi bir adımdı. Ve sonra gelecek yıl tekrar uğraşıyorsunuz ve hangi değişiklikleri yapabileceğinizi görüyorsunuz ”dedi. “Bunu başka bir çağla karşılaştırmak istemiyorum çünkü dünya değişti. Hayat farklı. İnsanların basketbol tüketme şekli farklıdır. Yani eskisi gibi görünmeyecek, ama yine de herkes için eğlenceli olabilir. Ve sanırım bu, eğlendim. Ekibimiz eğlendi. Önemli olan hepsi bu. ”

Ya da belki, All-Star oyununu düzeltmek gerçekten çok önemli değil.

“Bence bu benim için bir soru değil,” dedi Nikola Jokic. “Bilmiyorum. Sanırım belki başka şeylere ve sonra All-Star'a odaklanmalıyız. Bence her zaman böyle olacak, bu yüzden kabul etmeliyiz. ”