Patty Mills, Clippers'da Kawhi Leonard ile yeniden bir araya geliyor

Birumut

New member
Yedi mevsim takım arkadaşlarıydı ve 2014 yılında birlikte bir NBA şampiyonası kazandı. Şimdi Patty Mills ve Kawhi Leonard Clippers ile bir araya geliyorlar.

Mills Cumartesi günü, 2030 ikinci tur taslak seçim ve nakit hususları olan Mo Bamba, PJ Tucker karşılığında ileri Drew Eubanks ile birlikte Utah Jazz'dan ticaret yoluyla buraya geldi.

O ve Leonard ile San Antonio Spurs şampiyonluk takımının üyeleri olduklarında olduğu gibi, Mills, Clippers tarafından kendisinin istediği rolü yerine getirmek ve ilk unvanlarını kazanmalarına yardımcı olmak için rolünü yerine getirmek için bir “amacıyla” geldiğini söyledi. .

36 yaşındaki muhafız, bu görevde Leonard ile oynadığı için şanslı hissediyor.

Mills, “Evet, gün içinde bir NBA şampiyonası kazanarak ve ilk elden büyümesine tanık olmak gerçekten harikaydı” dedi. Dome.

“Evet, hayatınızda sizi bir araya getiren ve sonsuza dek buna sahip olan bir şeydi. Onunla geçirdiğim zaman için çok minnettarım. San Antonio'da onunla olan bağı kapatın ve o zamandan beri açık. Yani, sanırım, on yıl sonra aynı şey için bir arayışta yeniden bir araya gelebilmek çok heyecan verici. ”

Mills ve Eubanks, rekabetçi Batı Konferansı'nda altıncı Salı günü giren bir Clippers ekibine katıldı. Bu, NBA'de ikinci worse rekoru olan ve yüksek piyango seçimi için sıraya giren caz takımından çok uzak.

Merkez Ivica Zubac'ın biraz dinlenmesine izin vermek için büyük bir adama ihtiyaç duyan Clippers ile 6 metrelik 10 Eubanks bu boşluğu doldurmayı umuyor. Bu sezon cazla ortalama 5.8 sayı ve 4.5 ribaunt aldı.

Eubanks, “Atletik, dışarı çık ve zemini çalıştırın, lob tehdidi ol, jantı koru,” dedi. “James gibi adamlar [Harden] ve kawhi ve norm [Powell]bu adamlar üçlere açık veya yokuş aşağı gidiyorlar. Jantın etrafında bitirin, onlar için fiziksel bir varlık olun. Zu'nun çok fazla dakika oynadığını biliyorum, bu yüzden orada olmadığında boşlukları dolduruyor. ”

Mills, oranlara karşı başarılı bir kariyer yapan 6 metrelik 2 puanlık bir bekçi olan NBA'de 16 yıl geçirdi. Bu sezon cazla sadece 17 maçta ortalama 4.4 puan aldı. Ancak kariyeri boyunca ortalama 8.8 puan aldı ve üç puanlık menzilden% 38.5 vurdu.

“Yine amaca geri döndü,” dedi Mills. “Basketbol oynamanın amacı. Kazanmak ve rolünüzü yapmak için rekabet etmek ve rekabet etmek. Yani bu kesinlikle daha büyük bir şey arayışı konusunda tanıdık bir bölge. Ve eğlenceli. Bir grup bulduğunuzda ve bir şampiyonluk kazanmak için üzerlerine düşeni yapmak isteyen adamlar bulduğunuzda eğlencelidir, çok havalı. Umarım bunu buraya getirebilirim. ”

Mills, 2020 maçlarında yerli Avustralya'yı ilk Olimpiyat erkek basketbol madalyasına götürdü ve yeni hayran kitlesine nereden geldiğini hatırlatmak istedi.

“Bu, belki nasıl göründüğüm veya buradaki insanlar tarafından nasıl algılandığımdan dolayı gerçekten keyif aldığımı düşünüyorum. [in America] – Ben yerli Avustralyalıyım, ”dedi Mills. “Ve bu çok gurur duyduğum bir şey… Yerli Avustralya olmak gerçekten gurur duyduğum bir şey ve NBA'de 16 yıl bile olan kimliğimde hala güçlüyüm.

“Sanırım dünyanın diğer tarafında bir azınlık olan ve diğer ülkelerden aranabilir ve umarım ilham alabilir. Yani, bu rolü seviyorum. Bence bu benim bir parçam ve umarım hayallerini de gerçekleştiren tüm insanlara ilham vermeyi umuyorum. ”