IVICA ZUBAC İLK Üç Çubuk Verir, Clippers Rockets Beat

Birumut

New member
Clippers için Houston Rockets'in çekirdek oyuncularını dinlemesi önemli değildi. Clippers için arka arkaya gecelerde ikinci oyunu oynadıkları önemli değildi. Uzun bir NBA sezonundan biraz aşınma ve yıpranma hissetmeye başlamaları önemli değildi.

Önemli olan, Intuit Dome'daki son normal sezon maçlarına yaklaşımlarında Çarşamba günü “profesyonel olmak” idi.

Clippers hala bir şey için oynuyor ve bu, Ivica Zubac'ın merkezinden başka bir ustaca oyunun arkasındaki Rockets karşısında 134-117 galibiyeti sırasında yeterli motivasyondu.

Zubac, 20 puan, 11 ribaunt ve kariyer en yüksek 10 asisti ilk üç katını kaydetti. Üçlü çift göndermek için sadece üçüncü Clippers merkezi oldu.

Clippers Center IVICA ZUBAC Çarşamba günü Rockets Center N'Faly Dante'yi Inglewood'daki Intuit Dome'da çekiyor.

(Allen J. Schaben/Haberler)

Neredeyse bu fırsatı elde edemedi, çünkü teknik direktör Tyronn Lue, Zubac'ı 1:06 ile dışarı çıkarmayı düşündü. Ancak Norman Powell ve Nicolas Batum, Lue'ye Zubac'ı bırakmasını söylediler.

Daha sonra 1:02 kala Zubac, 7 metreye ilk üçlü çift veren 28 metrelik üç noktalı için Bogdan Bogdanovic (16 puan) buldu.

“İstedim,” dedi Zubac gülerek. “T. Lue beni yıkmak istedi, o zaman herkes 'Hayır, hayır, hayır' gibiydi. Bana sordu ve ben 'Kalacağım' gibiydim. Bogie'yi size alacağım ve ne olursa olsun, Bogie bir daha asla yemek için ödeme yapmadığını söyledi.

Zafer Clippers'ın altıncı düzüydü ve onları yüklü Batı Konferansı'nda beşinci takım olarak bıraktı.

Clippers, 48-32'de dördüncü sırada Denver Nuggets ile aynı rekora sahip. Sezon serisini (2-2) bölmese de, Nuggets daha iyi bir konferans rekoruna sahip tiebreaker var (Clippers'ın 27-23'üne 30-20).

Clippers'ın altıncı sırada yer alan Memphis ve yedinci sırada Golden State'ten bir galibiyet daha var, iki normal sezon maçı kaldı-Cuma günü Sacramento'da ve Pazar günü Golden State'te. Clippers, otomatik bir playoff rıhtımını elde etmek ve oyun turnuvasından kaçınmak için kendilerini pozisyona getirebilirler.

22 sayı, 10 ribaunt ve dört asist olan Kawhi Leonard, “Daha iyi olmaya devam etmeliyiz” dedi.

James Harden'in 35 puan ve 10 asisti vardı ve Batum'un ilk yarıda 15 puanı vardı. Batum, üç puanlık aralıktan beş için dörttü, ancak sağ kasık ağrısı nedeniyle ikinci yarıda oynamadı.

Powell sağ omuz ağrısı nedeniyle oyunu kaçırdı, ancak Clippers yokluğunun üstesinden geldi. Belki de en etkileyici olan, Rockets Starters Alperen Sengun, Dillon Brooks, Fred Vanvleet ve Amen Thompson ve Altıncı Adam Jabari Smith Jr.

Ancak Clippers'ın çok daha fazla tehlikede olduğu vardı.

“Ben bir tür adamım [says] Önümüzdeki her oyunu kazanın ve ne olacağını görün, ”dedi Zubac.“ Akıllı olacak hiçbir şey yok. Oyun kazanmalıyız. Ne olursa olsun olur. “